Crime Scene™

Crime Scene™

Crime Scene™ prinaša med igralne avtomate razburljivost s priljubljeno funkcijo Sticky Wild. Ko najdete simbol Sticky Wild, bo le-ta ostal na mestu za največ 5 vrtljajev in če to še ni dovolj - za vrhunec ob pričakovanju dobitka je množitelj dobitkov Sticky Wins 3-kratni!

Z nadaljevanjem igre bodo igralci s 3 ali več odkritimi bonus simboli preusmerjeni v visoko tehnološki forenzični laboratorij. Tukaj bodo spoznali priložnosti za množične dobitke. S preprostim klikanjem na mape lahko igralci najdejo dobitke na kovancih, simbol druge priložnosti, ki preprečuje, da bi se nagradna igra končala, ali simbole dokazov z naključnimi vrednostmi kovancev. Razburljivost bonus igre je zagotovljena, saj se z njenim odkritjem dobitki kovancev s simbolom dokaza prištejejo k vsem naslednjim dobitkom na kovancih!

Ko se bonus igra konča, imajo igralci še več možnosti za zvišanje svojih dobitkov. Preden se vrnejo na glavno igro, lahko igralci izbirajo med 4 ločenimi ovojnicami. Ovojnice vsebujejo dodatni dobitek na kovancu, 2-kratni množitelj celotnih dobitkov iz bonus igre, ali pa možnost, da se igralec vrne na bonus igro.

Igrajte in zmagajte na igralnem avtomatu v spletnem casinoju bet-at-home. Zagotovite si odličen bonus dobrodošlice!
Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam