Evolution™

Evolution™

Video igralni avtomat Evolution™ igralce odpelje nazaj na začetek življenja, kot ga poznamo, v svet, poln primitivnih bitij, ki se vzpenjajo po evolucijski lestvi.

S simboli Wild, brezplačnimi igrami in novo in inovativno funkcijo evolucije z brezplačnimi igrami lahko igralci s klikom gumba izkusijo zoro življenja. Poleg tega igra Evolution™ nudi drugačno igralno izkušnjo, ker se koluti vrtijo od spodaj navzgor in ne od zgoraj navzdol, kot je običajno.

Nova funkcija evolucije z brezplačnimi igrami igralcem v igri omogoča vzpenjanje po lestvi evolucije, istočasno pa se z vsakim zmagovalnim simbolom poveča dobitek, ko med igro postopno odstranjujete simbole z nižjimi vrednostmi.

Prefinjena grafika in zvok tega igralnega avtomata skupaj z barvitimi animacijami prispevata k navdušenju ter zagotavljata zabavno in razburljivo igralno izkušnjo.

Igrajte in zmagajte na igralnem avtomatu v spletnem casinoju bet-at-home. Zagotovite si odličen bonus dobrodošlice!
Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam