Fruit Warp

Fruit Warp

Fruit Warp je edinstven video igralni avtomat, ki ga je razvilo podjetje Thunderkick, v spletnih igralnicah pa predstavilo podjetje Microgaming. Pred letom 2014 ni bilo nič podobnega.

Igralni avtomat Fruit Warp nima kolutov in zmagovalnih vrstic, po posameznem vrtljaju pa je na zaslonu prikazanih 9 sličic sadja – zmaga je vaša, če so vsaj tri sličice enake. Če so enake štiri, se sproži neverjetna bonusna igra, ki omogoča več kot 20-kratno povišanje končnega dobitka.

Bonusna igra na igralnem avtomatu Fruit Warp je hkrati zelo preprosta in izjemno velikodušna. Ko zadenete več kot omenjene štiri enake sličice določenega sadeža, začnete vrteti brezplačno. Pri tem se podate na pot, na kateri z vsako enako sličico naredite korak naprej in si zagotovite dodatne brezplačne vrtljaje. Končni dobitek se pomnoži za vsako zmagovalno kombinacijo katerega koli sadeža Fruit Warp. Na voljo so tri polja z množitelji in eno polje z življenjem. Ko prečkate polje z življenjem, v naslednjem vrtljaju pa vam ne uspe zadeti sličice prvotnega sadeža, si zagotovite dodaten brezplačni vrtljaj. Igre je konec, če vam ne uspe zadeti vsaj ene sličice sadeža, ki je sprožil bonusno igro. V takem primeru se dobitek pomnoži z množiteljem, ki ste ga na poti v bunusni igri prečkali nazadnje. Končni množitelj v bonusni igri Fruit Warp je lahko izredno visok, odvisen pa je od tega, ali pri nadaljevanju po poti osvajate dobitke za kateri drug sadež.

Nam je uspelo, da smo si pri igranju bonusne igre Fruit Warp zagotovili 28-kratnik dobitka, kar ni slabo.

Oglejte si naš videoposnetek in razumeli boste, zakaj igralni avtomat Fruit Warp zagotavlja 97-odstotni delež, ki se od igre vrne igralcem, in zakaj so vsi igralci nad njim tako navdušeni.

Igrajte in zmagajte na igralnem avtomatu v spletnem casinoju Karamba. Zagotovite si odličen bonus dobrodošlice!
Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam