Funky Fruits Farm

Funky Fruits Farm

Zagotovo ste igrali že na številnih igralnih avtomatih z motivom sadja. Prava klasika, toda veliko igralcev si želi še kaj več – nekaj, kar pričakuje vsak ljubitelj igralnih avtomatov. Ko boste preizkusili spletne igralne avtomate Funky Fruits Farm, boste vedeli, kaj mislimo s tem. Zabavni sadeži s širokim nasmehom – vi pa samo čakate na njihov nori vzklik »Wazzz uuuup!« To je tisto, kar vas bo prepričalo.

Igralni avtomati Funky Fruits Farm imajo 5 kolutov in 20 zmagovalnih vrstic. Zagotovo se ne boste tako hitro naveličali preproste, a privlačne grafike in sadežev s širokim nasmehom. Oceno igralnega avtomata najdete v članku Igralni avtomati Funky Fruits Farm na spletnem mestu Casinosearch.eu.

Tri sličice z zabavnim kmetom vam odklenejo bonusno igro in brezplačne vrtljaje. Pri tem si izberete dve vrsti sadja od skupaj petih. S prvotnih 8 brezplačnih vrtljajev in dvojnih dobitkov lahko število brezplačnih vrtljajev naraste na 33, vsak zadetek pa je lahko 15-krat večji. S tem pa si lahko že pošteno napolnite denarnico.

Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam