Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

Če imate radi avanture, igralne avtomate in izvirne zamisli, potem je Gonzo’s Quest ravno pravi igralni avtomat za vas. Ta igralni avtomat, ki ga je razvila družba NetEnt, je dejansko eden najbolj priljubljenih spletnih igralnih avtomatov na svetu.

V njem igrate vlogo Gonza, konkvistadorja, ki pride v južnoameriško džunglo, da bi poiskal zlat zaklad. Njegov uspeh je povsem odvisen od vas in seveda vaše sreče. Gonzo’s Quest ponuja veliko, medtem ko ohranja zelo dobro stopnjo donosa (96 %), ki je nekoliko nad povprečjem.

Kljub temu pa je njegova najmočnejša točka igralna mehanika. V osnovi gre za klasičen igralni avtomat s petimi koluti in 20 zmagovalnimi vrsticami, ampak to niso le vaši klasični koluti. V Gonzo’s Quest jih nadomešča padajoče kamenje. Poleg tega igra uvaja revolucionarni sistem Avalanche. To vam omogoča, da osvojite več. Začne se, ko zadenete zmagovalno kombinacijo, zaradi katere zmagovalni kamni eksplodirajo, s čimer sprožijo kamne nad seboj, da pristanejo na njihovem mestu. To pomeni, da se dodatne zmagovalne kombinacije lahko potencialno ustvarjajo v neskončnost.

In da je vse še bolj zanimivo, je družba NetEnt dodala posebno bonus igro. Imenuje se Free Falls (prosti padi). Za njeno aktivacijo morate pridobiti tri posebne simbole, po aktivaciji pa takoj prejmete 10 brezplačnih vrtljajev. Toda to še ni vse. Multiplikator prav tako začne naraščati in to pomeni, da lahko dosežete do 15-kratnik svoje prvotne stave.

Igralni avtomat Gonzo’s Quest resnično lahko ponudi veliko in med odkrivanjem njegovih skrivnosti se boste zagotovo zabavali. Preizkusite ga brezplačno, šele nato igrajte s pravim denarjem. Videli boste, ali je tudi vam všeč zgodba konkvistadorja Gonza.

Igrajte in zmagajte na igralnem avtomatu v spletnem casinoju bet-at-home. Zagotovite si odličen bonus dobrodošlice!
Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam