Jurassic Park

Jurassic Park

Dinozavri iz legendarnega filma so znova zaživeli. Nov spletni igralni avtomat Jurassic Park podjetja Microgaming vas popelje v svet Stevena Spielberga. Odlikuje ga 243 zmagovalnih vrstic, odlična grafika in 4 bonusne igre.

Nam je v bonusni igri uspelo razkriti simbol »Wild« za dinozavra Tyrannosaurus Rex, pomoč pa si lahko obetate še od dinozavrov Triceratops, Velociraptor, Dilophosaurus ali Brachiosaurus. Izbirate lahko med različnimi možnostmi brezplačnih vrtljajev:

  • Tyrannosaurus Rex = 12 brezplačnih vrtljajev s koluti »Wild«,
  • Velociraptor = 12 brezplačnih vrtljajev s simboli »Wild« z množitelji in simboli »Split Wild«,
  • Triceratops = 12 brezplačnih vrtljajev s premičnimi simboli »Wild«,
  • Brachiosaurus = 12 brezplačnih vrtljajev z množiteljem dobitkov »Mystery«,
  • Dilophosaurus = 12 brezplačnih vrtljajev z zmagovalnimi simboli »Wild«.

Običajna igra se ponaša s funkcijo T-Rex alert, ki se vključi, ko na zaslonu opazite dinozavra T-Rex. Če je funkcija T-Rex Alert vključena, imate veliko večje možnosti, da osvojite zares velik dobitek, saj lahko pri tem dosežete največ 35-kratnik dobitkov. Film Jurassic Park ima svoje junake in plenilce, ki jih vse najdete tudi v tem spletnem igralnem avtomatu. Poskusite zavrteti kolute, in če boste ob tem navdušeni kot mi, zaigrajte to igro v eni od spletnih igralnic.

Igrajte in zmagajte na igralnem avtomatu v spletnem casinoju Unibet. Zagotovite si odličen bonus dobrodošlice!
Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam