Igra Dark Knight™

Igra Dark Knight™

Temačna zgodba – en mož, ki je pripravljen žrtvovati vse za svoje mesto, drugi mož, ki želi le videti, kako mesto pogori ... S ponosom naznanjamo, da je kot igralni avtomat sedaj na voljo nova igra z Batmanovo tematiko The Dark Knight™ podjetja Microgaming!

Igralni avtomat Dark Knight (Videz teme) ima številne majhne funkcije. Koluti s simboli Wild, majhne nagrade, dodatni simboli Wild – ogromno stvari, ki poskrbijo za nenehno zabavo. Ta igra ima 4 progresivne jackpote, 243 načinov, kako zmagati, in grafiko, zaradi katere si boste želeli ta igralni avtomat igrati v kinu.

Pridružite se nam na tem pustolovskem potovanju in glejte Batmana, ko se pomika po strehah mesta Gotham. Ostane le eno vprašanje ... Zakaj tako resno?

Share on

Brezplačno preizkusite druge igralne avtomate

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam