Kaj je brezplačno vrtenje in kako ga lahko dobim?

Kaj je brezplačno vrtenje in kako ga lahko dobim?

Spletne igralniške igre so prijeten način za preživljanje časa in odlična priložnost, da preizkusite svoje igralniške sposobnosti. Seveda pa gredo z roko v roki z veliko verjetnostjo ogromnih dobitkov. Spletne igralnice med drugim ponujajo veliko prednosti. Ena od teh je brezplačno vrtenje. Veste, kaj pomeni in kako ga uporabljati?

Kaj je brezplačno vrtenje?

Brezplačno vrtenje je vrtenje, ki vas nič ne stane in ki ga lahko dobite med igro ali kot darilo spletne igralnice. Deluje po preprostem načelu – igralec izpolni pogoje neke igralnice in prejme nekaj brezplačnih vrtenj na svoj račun, ki jih lahko uporabi na enem ali več igralnih avtomatih. Pogoje za pridobitev brezplačnih vrtenj in njihovo število določi igralnica.

Med uporabo brezplačnih vrtenj igralcu ni zaračunana nobena pristojbina za stavo – z njegovega računa se ne vzamejo nobena sredstva. Ko so porabljena vsa brezplačna vrtenja, se nadaljuje običajna igra.

Lahko med uporabo brezplačnih vrtenj dobim dejanski denar?

Lahko. Če med uporabo brezplačnih vrtenj uspete dobiti lepo vsoto, bodo dobitki samodejno pripisani na vaš igralni račun. Verjetnost dobitka se med uporabo brezplačnih vrtenj ne spremeni.

Vrste brezplačnih vrtenj:

Bonus dobrodošlice z brezplačnimi vrtenji

Nekatere spletne igralnice ponujajo brezplačna vrtenja novim igralcem kot del »paketa dobrodošlice«. Srečate se lahko z dvema vrstama bonusov: brezplačna vrtenja ali vrtenja brez tveganja. Kakšna je razlika? Med brezplačnimi vrtenji lahko zavrtite kolut igralnega avtomata brez vsakršne pristojbine za svojo stavo. Med vrtenji brez tveganja boste plačali stavo, vendar vam jo bo igralnica povrnila v obliki bonusa na vašem trgovalnem računu.

Brezplačna vrtenja so pogosto del časovno omejene ponudbe

Spletne igralnice vedno poskušajo ugoditi novim, pa tudi rednim igralcem. Ob različnih priložnostih ustvarjajo ponudbe, turnirje in tekmovanja, na katerih lahko dobite bonuse v obliki dobroimetja ali brezplačnega vrtenja na igralnih avtomatih.

Brezplačna vrtenja med igro

V veliko igralniških igrah lahko dobite brezplačno vrtenje. Če se na kolutu pojavi pravilna kombinacija simbolov Scatter, boste deležni brezplačnega vrtenja. Brezplačno vrtenje se bo samodejno začelo, ko boste dobili zadevno kombinacijo.

Primer: Ko med igranjem na igralnem avtomatu Break Away kjerkoli na kolutu dobite 3 simbole Scatter, prejmete brezplačna vrtenja. Njihovo število je odvisno od števila simbolov Scatter na kolutih. Za 3 simbole dobite 15 brezplačnih vrtenj, za 4 simbole 20, za 5 simbolov pa lahko pričakujete 25 brezplačnih vrtenj. Ko porabite vsa svoja brezplačna vrtenja, se vrnete v običajni način igranja.

Kakšna je razlika med brezplačno igro in brezplačnim vrtenjem?

Igralci brezplačna vrtenja pogosto zamenjujejo z brezplačno igro. Da bi razumeli razliko, morate razumeti načelo, po katerem delujeta, kakšne prednosti nudita in kako jih lahko izkoristite.

Brezplačne igre

  • Različica spletne igralniške igre, za katero ne plačate.
  • Igralcem dajo možnost, da preizkusijo igro, bonuse in funkcije.
  • Ponudba ni časovno omejena.
  • V enem dnevu lahko preizkusite več iger.
  • Brezplačne igre ne zahtevajo registracije.
  • Ne gre za igre z dobitki – tudi če vam med brezplačno igro uspe osvojiti dobitno kombinacijo, ne boste prejeli dobitka.

Brezplačna vrtenja in vrtenja brez tveganja:

  • To so nagrade spletne igralnice.
  • Brezplačna vrtenja so lahko časovno omejena in so omejena samo na določene igre.
  • Omejena so po številu.
  • Vključujejo lahko dobitke – če vam uspe zavrteti dobitno kombinacijo med brezplačnim vrtenjem, boste dobitek prejeli na svoj igralni račun.

Povzetek

Z brezplačnimi igrami morda ne boste postali milijonar, vendar imajo svoj namen. V veliko pomoč so vam lahko pri izbiri pravega igralnega avtomata, rulete, pokra ali blackjacka. Dajejo vam možnost preizkušanja in odkrivanja. Zahvaljujoč njim lahko preizkusite vse igre, ne da bi izgubili denar.

Brezplačno vrtenje vam lahko prinese prave dobitke. Vseeno pa je njihovo število omejeno in tudi vrtenja so pogosto omejena na določene igralne avtomate. Dobi jih lahko vsak igralec, če izpolni pogoje določene igralnice, ponudbe ali igre. Številni igralci dobijo na račun brezplačnih vrtenj lepe vsote.

Samo od vas je odvisno, ali boste preizkusili brezplačne igre ali pa si jih boste raje poskušali priigrati čimveč z brezplačnimi vrtenji. V obeh primerih imejte v mislih, da je za uspeh ključna razumna in odgovorna igra.

Igralni avtomati