Igralni avtomati s 3 koluti

Igralni avtomati s 3 koluti

Preberi

Prikaži vse članke

Hitre in preproste igre s tremi koluti

Prav preprosti igralni avtomati s tremi koluti so zaslužni za to, da lahko naša strast do spletnih igralnih avtomatov danes cveti. Vso to norijo z igralnimi avtomati je v preteklosti med drugim sprožil tudi avtomat, imenovan tudi One-Armed Bill.

To je bilo že davno v prejšnjem stoletju, a igralni avtomati s tremi koluti vse do danes niso izgubili svoje priljubljenosti. Igralci jih obožujejo prav tako kot pred sto leti. Za to imajo seveda dobre razloge. Skozi zgodovino so prehodili precej pestro pot, se razvijali in danes niso več le statični igralni avtomati s sadno temo, hkrati pa so prav tako ohranili svoj čar (Respin Joker).

Danes spletni igralni avtomati s tremi koluti, enako kot avtomati s petimi koluti, igralcem ponujajo cel spekter tem in predlog. Vendar to samo po sebi ne bi bilo dovolj, saj so igralci v casinojih vse zahtevnejši. Dodanih je bilo več dobitnih vrstic, igre s tremi koluti in tremi vrsticami z največ 27 vrsticami pa niso več tako redke, npr. 27 Diamonds (Tech4bet), Queen of Fruits (Betinsight), Super Star 27 (e-gaming) in Turbo 27 (Kajot). Poleg tega sta najbolj priljubljena bonusa Wild in Scatter pogosto izboljšana z drugimi sodobnimi bonusnimi funkcijami (Falcon God by Apollo), ki jih današnji igralci zahtevajo tudi pri igralnih avtomatih s tremi koluti.

Na srečo so te igre ohranile preprostost in hitrost. Menimo, da se zaradi tega generacije igralcev še vedno vračajo na splet, kjer igrajo na igralnih avtomatih s tremi koluti. So popolna izbira za sprostitev, ko vas prevzame utrujenost, vendar si še vedno želite zavrteti nekaj hitrih vrtljajev (Ultimate Hot) na svojem najljubšem igralnem avtomatu.

Igralni avtomati