Igralni avtomati s 4 koluti

Igralni avtomati s 4 koluti

Preberi

Prikaži vse članke

Združitev najboljšega na štirih kolutih

Čeprav so nam štiri navitja všeč pri motorjih, je to pri spletnih igralnih avtomatih nekoliko pozabljena skupina iger. In to neupravičeno. Tudi štirje koluti so lahko zelo zabavni, saj najbolje združujejo najboljše lastnosti igralnih avtomatov s tremi in petimi koluti.

Igralni avtomati s štirimi koluti so hitri (Joker Boom) in razmeroma preprosti (Multiplay 81), vendar lahko na njihovih kolutih že igrate spodobno igro (81 Attila). Prav zato imajo običajno veliko boljše bonuse (Stacked) kot igralni avtomati s tremi koluti. Simbola Wild in Scatter sta običajna, vendar bogatejša in izvirnejša kot na igralnih avtomatih s tremi koluti. Tu in tam se pojavi tudi drugi bonus Scatter ali Mystery.

Z večanjem števila kolutov se povečuje tudi število dobitnih vrstic, ki jih je mogoče doseči na igralnem avtomatu (Wild Circus 256). Sedaj postaja zanimivo. Resnici na ljubo pa imamo še vedno raje boljši in bolj nemoten potek igre ter ustvarjalne bonuse kot veliko število dobitnih vrstic. Vendar je pri številnih igralcih drugače.

Igralni avtomati s štirimi koluti so tako večinoma dostojen kompromis med klasičnimi retro igralnimi avtomati s tremi koluti in močnejšimi igralnimi avtomati s petimi koluti, ki so pogosto okorni in polni balasta, ki le preusmerja pozornost od igranja. Preizkusite jih in uživajte v igri.

Igralni avtomati