Igralni avtomati s 6 koluti

Igralni avtomati s 6 koluti

Preberi

Prikaži vse članke

Razkošne spletne igre s šestimi koluti

Ni veliko igralnih avtomatov s šestimi koluti, a če naletite na kakšnega, ga obvezno preizkusite. Če ustvarjalci niso povsem neizkušeni, vam lahko na tem velikem igralnem območju ponudijo zelo spodobno igralno izkušnjo.

Šest kolutov omogoča že veliko prostora za izumljanje zanimivosti, na primer veliko dobitnih vrstic (Gonzo's Quest Megaways), odlični bonusi ali izplačevanje dobitkov z leve in desne strani (Ninja Ways). Ne da tega ne bi bilo mogoče narediti na igralnih avtomatih z manj koluti, vendar je tu lahko resnično epsko.

Poleg tega so igralni avtomati s šestimi koluti zelo pogosto zelo kakovostni, ker predstavljajo razširitve ali »nadaljevanja« uspešnih spletnih igralnih avtomatov s petimi koluti (Book of Secrets 6, Book of Ra Deluxe 6). Če vidijo, da je eden izmed njihovih igralnih avtomatov uspešen, številni razvijalci razvijejo tudi različico s šestimi koluti. Seveda se nekoliko poigrajo z vrednostmi dobitkov ali radodarnostjo bonusov, dodani pa so lahko tudi povsem novi simboli.

Veličastni igralni avtomati s šestimi koluti so nam zelo všeč. To so epski avtomati, ki pritegnejo pozornost že samo s svojim videzom. Ko se na kolutih začnejo pojavljati bonusni simboli (Brazil Bomba), ni boljšega občutka kot šest simbolov Scatter na zaslonu. No, razen če jih je še več.

Igralni avtomati