Igralni avtomati z drugačnim številom kolutov

Igralni avtomati z drugačnim številom kolutov

Preberi

Prikaži vse članke

Zabava pri nekonvencionalnih igrah z več koluti

Čeprav so se spletni igralni avtomati nekoč začeli kot avtomati s tremi koluti in so danes najbolj priljubljeni tisti s petimi koluti, na srečo obstajajo tudi druge možnosti. Zdaj ne govorimo o igralnih avtomatih s štirimi ali šestimi koluti, čeprav si ti nedvomno zaslužijo, da jih preizkusite, temveč o igralnih avtomatih, ki ponujajo veliko več kolutov (Gemmed!). Obstajajo pa tudi takšni, ki kolutov sploh nimajo (Fruit Snap).

Večinoma jih uvrščamo med alternativne igralne avtomate, kjer lahko do dobitkov pridete na druge načine, ne le s klasičnim povezovanjem simbolov. Že od časov pojava prvih pametnih telefonov so priljubljene tako imenovane »povezovalne« igre. Pri njih dobitek prejmete tudi za simbole, ki so povezani navpično ali diagonalno, ne le vodoravno, kot je to običajno pri klasičnih igralnih avtomatih (Tiki Fruits).

Alternativni igralni avtomati prinašajo svež veter v sicer razmeroma konservativno okolje spletnih igralnih avtomatov in vsekakor vam priporočamo, da preizkusite katerega izmed njih. Ni pomembno, ali ima sedem ali petdeset kolutov. Gre za to, da vas bo to nekoliko prebudilo iz otopelosti in boste lahko preizkusili nekaj novega.

Poleg tega so prijeten del teh igralnih avtomatov ustvarjalni in izvirni bonusi. Zahvaljujoč različnim mehanikam igre avtorjem omogočajo bolj svež pristop in priložnost, da vključijo domišljijo, zato vsaj občasno preizkusite spletne igralne avtomate z več koluti.

Igralni avtomati